En stillesiddende hverdag

Det er ikke ualmindeligt at en hverdag med uddannelse eller arbejde indenfor IT-området kan være meget stillesiddende. Netop derfor betyder det at vi skal formidle viden om vigtigheden af at få bevæget os og motioneret. 

Vi tilbyder adgang til motionscenter i følgeskab med os flere gange ugentligt, hvor du kan blive introduceret de forskellige maskiner og træningsformer, samt  få lavet en træningsplan. Medlemskabet kan du naturligvis også bruge i din fritid. Derudover vil der være mulighed for at gå ture for at få lidt frisk luft på de dage hvor der ikke er anden aktivitet.

Sundhed er mere end motion

Den fysiske sundhed har stor betydning for vores generelle trivsel, men det har den psykiske også. Du har altid mulighed for at få personlige samtaler med os (læs mere her), men vi kan også være en del af og indgå i et større samarbejde. Det kan f.eks. være ved at deltage i netværksmøder med forældre/bosted, eller ved at deltage hos eks. kostvejleder, fysioterapeut, psykiater eller lignende, hvor vi kan være med som bisidder, så vi kan støtte op om de planer der bliver lavet her. 

Eksempler på indhold:

  • Kostvejledning
  • Mestringsstrategier ift. hverdagens rytme og indhold
  • Introduktion til forskellige sports- og motionsformer
  • Motion og bevægelse i hverdagen – bla. mulighed for medlemskab på motionscenter
  • Kropsbevidsthed og handlemuligheder ift. sundhed og sygdom