HVAD KAN VI?

Hos Individualisterne tilbyder vi alle typer hjemmesider, uanset om du har behov for en informationshjemmeside eller webshop, om du skal have booking, kalender, blog eller menukort – så hjælper vi dig på vej.

Vi arbejder med WordPress som er et globalt anerkendt hjemmeside CMS der kan tilgodese de flestes ønsker. Via WordPress kan man tilkoble et hav af ekstra moduler for at opnå forskellige funktionaliteter. WordPress er enkelt at arbejde videre med bagefter for jer der skal stå for den daglige drift eller for andre øvrige samarbejdspartnere.

Vores målsætning er at gøre det så tilgængeligt som muligt for dig.

Skulle du alligevel have et ønske om ikke at have direkte berøring med hjemmesiden, laver vi også vedligeholdelsesaftaler, hvor vi tager os af alt det tekniske samt opsætning og blot får tekst, billeder og andet materiale leveret. Prisen for aftalerne laves individuelt, og baseres på den forventede mængde arbejde der ligger i det på årsbasis eller indenfor den tidsmæssige periode som vi aftaler.

OPSÆTNING & PRIS

Som udgangspunkt har alle et ½ års teknisk opfølgning på hjemmesiden fra vores side af, hvor vi står til rådighed ifbm. opdateringer, hjælp til opsætning, o.l.

Vi bruger og anbefaler hosting via simply.com (tidligere kendt som unoeuro), der leverer stabile webhoteller til gode priser. Skulle du selv have hosting et andet sted, kan vi sagtens bruge dette, eller hjælpe med at få det flyttet. Vi hjælper endvidere også med flytning og/eller oprettelse af mailadresser mv.

Udover selve hjemmesiden har vi også erfaring med integration af andre systemer, eks. Conventus, Facebook, email marketing (MailChimp), Google services, Microsoft 365, diverse betalingsservices (eks. Quickpay, NETS, Reepay, Epay, mf.).

Vores priser starter fra DKK 1500,-, men laves individuelt baseret på jeres ønsker og krav, eks.

  • Hvor mange unikke undersider skal der bruges?
  • Hvilke funktioner skal der være (booking, kalender, blog/nyheder e.l.)?
  • Integration med andre systemer
  • Opsætning af systemer eksternt fra hjemmesiden

Vi har hjulpet en bred vifte af firmaer med at få en bedre online tilstedeværelse, eller hjulpet med at opdatere og/eller vedligeholde deres eksisterende sider.

Så ring eller skriv til os hvis du vil have et uforpligtende tilbud.